Resencies

likes

 

Dit zijn een paar recensies over ons.

 

Door Fred:

"SFEERVOL EN STIJLVOL EETCAFÉ MET EEN PRIMA KEUKEN EN UITSTEKENDE BEDIENING.
Café Restaurant Hollandaise is een uitstekend eetcafé op de hoek van de Thorbeckelaan en de Appelstraat in Den Haag. Met een sfeervolle bar en een apart eetgedeelte en 's-zomers een terras aan de straatzijde. Aparte lunch- en dinerkaart met gerechten uit de Frans/Nederlandse keuken. De maaltijden zijn van uitstekende kwaliteit en vriendelijk geprijsd. En de bediening is echt klasse, correct, veel aandacht en zeer klantvriendelijk. Hollandaise is in 2011 overgegaan in andere handen en dat is goed te merken. De nieuwe eigenaar is duidelijk een echte horecaman en heeft er een prima zaak van gemaakt. Op zondag om de twee weken speelt Andrei Serban (zoon van de legendarische Gregor Serban) er zijn fameuze Balkanmuziek. Met enige regelmaat zijn er ook thema-avonden, zoals bijv. een Spaanse of Indische avond. Eetcafé Hollandaise is een absolute aanrader !"

bron: iens.nl

 

Door R. de Munnik:

"Heerlijk gegeten van de week, lamskoteletjes is een aanrader!"

bron: eet.nu

 

Door Henk de Vos:
"In wat nog één van de mooiste oude zaken van den haag is bewijzen de twee (oorspronkelijk)buitenlandse eigenaren dat de nederlandse horeca op het gebied van gastvrijheid nog veel van hen kan leren.bijzonder vriendelijk en attent personeel.trek in iets dat niet op de kaart staat? de kok komt aan uw tafel uw wensen bespreken. je neemt je gasten hier graag mee naar toe."
bron: iens.nl

 

Door fam. Bron-v.d.Maden:
"Wij gingen op 17 april speciaal naar Den Haag om naar Andre Serban te luisteren en vooraf te eten. De maaltijd bleek een aangename verrassing, heerlijk van smaak, royale porties en heel voordelig. Zeker aan te raden ! Natuurlijk was het spel van Serban meer dan de moeite waard, jammer dat er zoveel doorheen gekakeld werd door allerlei mensen. Al met al een heel gezellige en relaxte avond, jammer dat we niet dichterbij wonen, dan kwamen we veel vaker en beslist iedere keer als Serban speelt !"

 

bron: eet.nu

 

Door Eric Dekker:
"Een ouderwets gezellig eetcafe waar het personeel verschrikkkelijk zijn best doet de klanten het naar de zin te maken. Mooie wijn en goed eten. Dit is een aanrader."

bron: eet.nu

 

Door Ton:
"In een advertentie lazen we,dat op de dinsdagavond André Serban optreedt in restaurant Hollandaise.Daar wij liefhebbers zijn van zijn muziek besloten we om in het voor ons onbekende restaurant te gaan eten en dat was een verrassing!
Het eten was heerlijk,de bediening vlot en heel vriendelijk,de prijzen billijk en het optreden van André en zijn pianist fantastisch!
Wij komen zeker terug!!!!!!!!!"

bron: eet.nu

 

Door Bernard:
"Zijn op 21 februari 2012 wezen eten, met name omdat Andre serban er zou spelen. Na eerst de recencies te hebben gelezen, toch wel met lood in onze schoenen erheen nou dat was nergens voor nodig. De nieuwe eigenaars hebben er een prima restaurant van gemaakt met goed eten en hartelijk personeel ook kreeg je alle tijd en ruimte. Na afloop, toen we al afgerekend hadden, werd ons zelfs gezegd dat we nog rustig konden blijven zitten om van de muziek te genieten. We komen hier zeker weer terug."

bron: eet.nu

 

Door Anita en Jan:
"Spaanse avond in Hollandaise:
Gezellig heel lekker gegeten en 2 van de bardames waren in spaanse kleding. Jammer van de andere 2 bardames die er niet aan mee deden.
Fantastisch wijnarrangement van Ferry!
Complimenten voor de keuken en speciaal voor Natasha die de spaanse kleding heeft verzorgd erg leuk! Voor herhaling vatbaar."
bron: eet.nu

 

Door Patrick:

"Sinds januari zit hier een nieuwe eigenaar in. Toch maar weer eens gaan proberen en het moet gezegd, de sfeer is er beter op geworden. Ondertussen de sate en de varkenshaas uitgeprobeerd en tot de conclusie gekomen dat de keuken erg goed is. Je merkt dat er horeca mensen in deze zaak zijn gestapt. Een aanrader. Goed om te zien dat barkeeper Rolf nog steeds in deze gezellige zaak werkt."
bron: eet.nu

 

Schrijf ook een recensie over ons op een of meer van de volgende websites:

eet.nu

iens.nl