Stokbrood | € 5,50 |
Met kruidenboter en aïoli | |
Uiensoep, tomatensoep, champignonsoep of krabsoep |
€ 6,50 |
Koude voorgerechten | |
Carpaccio | € 12,50 |
Dun gesneden gemarineerde rundermuis met gemengde salade, pijnboompitten, geschaafde Parmezaanse kaas en een mosterddressing | |
Serranoham | € 11,50 |
Spaanse rauwe ham met zoete honingmeloen | |
Chèvre | € 11,50 |
Knapperige gemengde salade met warme geitenkaas en zongedroogde tomaten met sinaasappel-honingdressing | |
Zalm | € 12,50 |
Gerookte zalm met uienringen, kappertjes, hardgekookt ei en warme toast | |
Bruschetta | € 7,50 |
Knapperig knoflookbrood met tomaten en cilantro salsa | |
Garnalen | € 13,50 |
Hollandse garnalen cocktail overgoten met een romige cognac-cocktailsaus geserveerd met warme toast | |
Warme voorgerechten | |
Champignons | € 10,50 |
Gebakken champignons op toast |
|
Gamba's piri-piri |
€ 12,50 |
In de knoflook gebakken grote garnalen geserveerd met knoflookbrood | |
Mosselen | € 10,50 |
In kerrieboter gebakken mosselen met ui en paprika geserveerd met knoflookbrood | |
Escargots | € 10,50 |
Slakken in kruidige knoflookboter en gegratineerd met kaas vergezeld met stokbrood | |
Ossenhaas | € 12,50 |
Frisse gemende salade met gebakken ossenhaas reepjes | |
Vleesgerechten | |
Hamburger XXL | € 16,50 |
100% runderhamburger, huisgemaakt met frietjes en salade | |
T-bone steak * |
€ 36,50 |
Perfect gegrilde T-bone steak met kruidenboter | |
Varkenshaas medaillons | € 22,50 |
In een pittige champigonroomsaus | |
Entrocote * |
€ 22,50 |
Gegrilde runderlende met een saus naar keuze | |
Varkenshaas * |
€ 23,50 |
Gegrilde varkenshaas met een saus naar keuze | |
Tournedos * |
€ 25,50 |
In de boter gebakken met uitjes en champignons of gegrild met saus naar keuze | |
Rib-eye steak * |
€ 23,50 |
Perfect gegrilde rib-eye steak met kruidenboter | |
Spareribs | € 19,50 |
Onze overbekende spareribs met de keuze uit naturel of hot chilli | |
Saté Schotel | |
Saté naar keuze, met satésaus of chilisaus, frisse salade, aardappelsalade, atjar, kroepoek, brood of frietjes | |
Kip | € 15,50 |
Varkenshaas | € 17,50 |
Ossenhaas | € 19,50 |
Kalfslever | € 23,50 |
Rosé gebakken kalfslever met appel, spek en uitjes | |
Mixed Grill | € 26,50 |
5 diverse vleessoorten van de grill met 3 sausjes | |
Surf & Turf * |
€ 34,50 |
Ossenhaas en garnalen | |
Lamskoteletten * |
€ 24,50 |
Gegrilde lamskoteletten met rode wijn-tijmsaus | |
Stoofvlees | € 21,50 |
Met gekookte aardappelen en rode kool | |
Varkensschnitzel | € 17,50 |
Met citroen, ei en kappertjes | |
* saus naar keuze pepersaus, stroganoffsaus, champignonsaus, blauwe kaassaus, knoflooksaus, rode wijnsaus of gebakken champignons | |
Visgerechten | |
Sliptong | € 26,50 |
3 In de boter gebakken sliptongetjes afgeblust met witte wijn | |
Scampi's | € 29,50 |
8 Gegrilde hele garnalen met knoflook en peterselie | |
Zalmfilet | € 23,50 |
Gegrilde zalmfilet geserveerd met witte wijnsaus | |
Heilbot | € 25,50 |
Gebakken heilbotfilet met een gratin van tomaat en kaas | |
Lekkerbek Hollandaise | € 14,50 |
Gefrituurde witvis met frietjes en remouladesaus | |
Pastagerechten | |
Pasta met garnalen | € 18,50 |
Pasta met garnalen, peterselie, knoflook en olijfolie | |
Pasta met kip | € 17,50 |
Pasta met kip in een romige kaassaus | |
Vegetarische pasta | € 15,50 |
Alla Putanesca, vegetarische pasta met groenten, olijven en tomaten | |
Kaasfondue | € 24,50 |
Zwitserse kaasfondue met stokbrood en rauwkost (vanaf 2 personen) p.p. | |
Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. |